Plaats een review


Reviews

No Title

27 maart 2020

Altijd gezellig bij de dames ze werken professioneel, snel en bijna pijnloos altiid super blij met het resultaat! The best wax salon ever

Loredana

No Title

26 januari 2020

Gister een full brazilian wax behandeling gehad bij V waxing. Super ontvangen bij binnenkomst. Hygiënisch en precies te werk gegaan, erg tevreden met de behandeling. Zeker voor herhaling vatbaar!

Lesley

No Title

20 januari 2020

Ik heb eigenlijk een hele lage pijngrens, dus ik was altijd bang om te gaan waxen. Hoe dan ook heb ik de stap gezet, om het toch uit te proberen! De eigenaresse Victory Balrak wie een familielid is heeft me de eerste keer bij bezoek om te gaan waxen heel erg op mijn gemak gesteld en ging een gesprek met mij aan om me goed af te leiden. Sinds ik ben begonnen net waxen merk ik heel erg dat ik minder zweet onder me oksels en dus geen zweet geur creëert. En door het scheren rondom de schaamstreek kreeg ik een soort zwarte plek (beschadigd huid) wat nu eigenlijk door het waxen veel minder word Victory is een echte aanrader! Ze bied ook veel mogelijkheden aan betreft verzorging, er is altijd keuze! Top vrouw ! Goude tip : Ontspan jezelf en praat jezelf geen negativiteit aan, dan komt alles goed !

Noelle Bruma

No Title

21 augustus 2019

Ook ik ben langs geweest bij V Waxing voor een Brazilian Wax. Dit had ik zelf nog nooit gedaan – ik vond het dan ook best wel eng… Ik had eerder mijn benen laten waxen, maar je bikinilijn is toch anders! Gelukkig werd ik snel op mijn gemak gesteld door eigenaresse Victory Balrak, die me ook ging behandelen. Fijn, een expert aan het werk! Je gaat liggen op een behandeltafel (net zoals bij een schoonheidsspecialiste of masseur). Het is even wennen en in het begin een tikje genant om daar zo ‘open en bloot’ te liggen. Maar ik kan je vertellen: Victory doet dit al een tijdje en heeft inmiddels een hele hoop vrouwen gezien. Niets om je voor te schamen dus! Toch blijft het een beetje ‘gek’, maar het went gauw. Ik ben dik tevreden en hebt gelijk een nieuwe behandeling geboekt. Ik had bedacht dat er wax opgesmeerd zou worden, en vervolgens met een papieren strip er afgetrokken zou worden. Daar was ik een beetje bang voor. Maar bij V Waxing werken ze met een andere methode: ze brengen de (vrolijk gekleurde & lekker ruikende) wax aan. Die wordt vervolgens een beetje hard en na een half minuutje trekt ze de ‘plak’ wax er in 1 ruk af. Geen gedoe met losse strips, dus. In de hard geworden wax blijven alle haren zitten, die worden er met wortel en al uitgetrokken. Het resultaat: een babyzacht huidje. Het voel echt alsof er nooit haren hebben gezeten. Ik heb gelijk een nieuwe afspraak geboekt voor de volgende behandeling.

Katja doest

No Title

9 augustus 2019

Goede ervaring gehad! Leuk ontvangen en de behandeling was verre van pijnlijk. Je werd goed op de hoogte gehouden van wat er allemaal gebeurde en er werd gezellig gekletst waardoor de tijd snel ging. Er werd erg professioneel en hygiënisch gewerkt, zeker een aanrader.

Claudia

No Title

15 mei 2019

Reeds meerdere malen een behandeling gehad by vwaxing. Vandaag had ik een spa treatment. Ik ging er met hoofdpijn naartoe en wist niet precies wat ik van de behandeling kon verwachten. Tijdens en na afloop van de behandeling had ik totaal geen hoofdpijn meer. Het was écht een spa moment. Een zeer ontspannende behandeling, waarbij Victory extra tijd nam om het behandelde gebied te verzorgen. Een mooie salon waar zeer proffesioneel en hygienisch wordt gewerkt. Raad het een ieder aan!

Deborah

No Title

22 december 2018

Ik ben nu voor de tweede keer geweest en ben zeker weer tevreden! Victory neemt zeker de tijd om je op je gemak te stellen, waardoor je de “ pijn “ heel snel vergeet. De behandeling gaat er heel efficient en hygienisch aan toe! Daarnaast adviseert ze je ook hoe je je eigen nazorg het beste kan onderhouden! Super professioneel en daarom ook zeker een aanrader !

Nylah Rane

No Title

29 augustus 2018

Ik moet stiekem toegeven dat ik best wel een beetje nerveus was voor zo’n eerste “Brazilian Wax”, maar ik werd direct bij binnenkomst volledig op mijn gemak gesteld. Superleuke locatie met een personal touch, hygiëne is top, de persoonlijke aandacht is erg aangenaam. En dan natuurlijk het belangrijkste: de behandeling, zeer professioneel en geweldig resultaat. Ik kom zeker terug, je bent een topper meid!

Layla Jacobs

No Title

29 augustus 2018

.

Serena

No Title

29 augustus 2018

Victory is een lieve en rustige meid waar ik mij meteen op mijn gemak voelde. Ik liet voor het eerst een brazilian wax doen. Ik vond de pijn erg meevallen door de manier waarop Victory werkt. Ik ben nu alweer voor de 2e keer terug geweest bij haar omdat ik zo tevreden was. Aanrader!

Lindsey