Plaats een review


Reviews

No Title

12 december 2023

Leuke Salon, leuke ervaren medewerkers. Zeker een aanrader

Marloes Groott

No Title

24 mei 2022

Mijn wenkbrauwen en Brazilian wax laten doen. Heel erg leuk personeel en schone salon. Super tevreden kom zeker terug!

Annet

No Title

15 oktober 2021

Afgelopen maand was het mijn eerste keer dat ik langs ben gegaan. Na een tijd een dilemma te hebben gehad om voor een full brazilian wax te gaan, heb ik de knoop doorgehakt en een afspraak gemaakt. En daar heb ik totaal geen spijt van, Victory stelde me op mijn gemak en praatte me door de hele behandeling heen. Ze heeft mijn zenuwen weg genomen en heeft stap voor stap benoemd wat zij zou gaan doen en hoe zij dit ging aanpakken. Daarnaast was de salon schoon en werkte zij hygiënisch. Ondertussen ben ik al voor de tweede keer gegaan en heeft ze er een trouwe klant bij!

Jennefer

No Title

8 maart 2021

Mijn dochter & ik zijn allebei erg tevreden over het waxen bij V-Waxing. Victory is altijd vriendelijk en professioneel. Ze geeft je vanaf het moment dat je in de stoel ligt of zit echt het gevoel dat het om jou draait. Eigenlijk is iedereen die bij V-Waxing werkt vriendelijk en professioneel. Zeker een aanrader!

Myreille

No Title

4 augustus 2020

Erg blij met V waxing is twee keer dat ik doe en is perfect, excelente producten, geen pijn or jeuk, alles goed en Victory is een aardig vrouw, helemaal geduldig en vriendelijk! Ik ben erg blij mee! 😉

Teresa Knoop

No Title

27 maart 2020

Altijd gezellig bij de dames ze werken professioneel, snel en bijna pijnloos altiid super blij met het resultaat! The best wax salon ever

Loredana

No Title

26 januari 2020

Gister een full brazilian wax behandeling gehad bij V waxing. Super ontvangen bij binnenkomst. Hygiënisch en precies te werk gegaan, erg tevreden met de behandeling. Zeker voor herhaling vatbaar!

Lesley

No Title

20 januari 2020

Ik heb eigenlijk een hele lage pijngrens, dus ik was altijd bang om te gaan waxen. Hoe dan ook heb ik de stap gezet, om het toch uit te proberen! De eigenaresse Victory Balrak wie een familielid is heeft me de eerste keer bij bezoek om te gaan waxen heel erg op mijn gemak gesteld en ging een gesprek met mij aan om me goed af te leiden. Sinds ik ben begonnen net waxen merk ik heel erg dat ik minder zweet onder me oksels en dus geen zweet geur creëert. En door het scheren rondom de schaamstreek kreeg ik een soort zwarte plek (beschadigd huid) wat nu eigenlijk door het waxen veel minder word Victory is een echte aanrader! Ze bied ook veel mogelijkheden aan betreft verzorging, er is altijd keuze! Top vrouw ! Goude tip : Ontspan jezelf en praat jezelf geen negativiteit aan, dan komt alles goed !

Noelle Bruma

No Title

21 augustus 2019

Ook ik ben langs geweest bij V Waxing voor een Brazilian Wax. Dit had ik zelf nog nooit gedaan – ik vond het dan ook best wel eng… Ik had eerder mijn benen laten waxen, maar je bikinilijn is toch anders! Gelukkig werd ik snel op mijn gemak gesteld door eigenaresse Victory Balrak, die me ook ging behandelen. Fijn, een expert aan het werk! Je gaat liggen op een behandeltafel (net zoals bij een schoonheidsspecialiste of masseur). Het is even wennen en in het begin een tikje genant om daar zo ‘open en bloot’ te liggen. Maar ik kan je vertellen: Victory doet dit al een tijdje en heeft inmiddels een hele hoop vrouwen gezien. Niets om je voor te schamen dus! Toch blijft het een beetje ‘gek’, maar het went gauw. Ik ben dik tevreden en hebt gelijk een nieuwe behandeling geboekt. Ik had bedacht dat er wax opgesmeerd zou worden, en vervolgens met een papieren strip er afgetrokken zou worden. Daar was ik een beetje bang voor. Maar bij V Waxing werken ze met een andere methode: ze brengen de (vrolijk gekleurde & lekker ruikende) wax aan. Die wordt vervolgens een beetje hard en na een half minuutje trekt ze de ‘plak’ wax er in 1 ruk af. Geen gedoe met losse strips, dus. In de hard geworden wax blijven alle haren zitten, die worden er met wortel en al uitgetrokken. Het resultaat: een babyzacht huidje. Het voel echt alsof er nooit haren hebben gezeten. Ik heb gelijk een nieuwe afspraak geboekt voor de volgende behandeling.

Katja doest

No Title

9 augustus 2019

Goede ervaring gehad! Leuk ontvangen en de behandeling was verre van pijnlijk. Je werd goed op de hoogte gehouden van wat er allemaal gebeurde en er werd gezellig gekletst waardoor de tijd snel ging. Er werd erg professioneel en hygiënisch gewerkt, zeker een aanrader.

Claudia