Welkom bij Victory Waxing

Voor de meeste vrouwen is het een grote stap om een waxsalon binnen te stappen. Dit heeft vaak te maken met schaamte of angst. Victory Waxing is jouw persoonlijke wax specialist en staat niet tegenover de klant maar naast de klant. Door het creëren van een ontspannen sfeer voelen de klanten zich hier al heel snel op hun gemak. Bij Victory Waxing staan wij continu in ontwikkeling om onze klanten doormiddel van de beste technieken de meest comfortabele en bijna pijnloze behandelingen te blijven garanderen.

Er wordt gewerkt met het merk Starpil, de nummer 1 wax in USA, Spanje en nu ook in Nederland. Victory is tevens ook werkzaam als internationale trainer en ambassadrice van merk Starpil en Depilflax voor het berdijf Maystar Cosmetics (de makers van dit merk) en heeft daarmee veel kennis op het gebied product en huid. Als Starpil ambassadrice staat Victory niet allen op beurzen wereldwijd maar is ook een ervaren wax trainer. Daarnaast is Victory gespecialiseerd is in het behandelen van de getinte huid.

Wil jij meer weten over Vwaxing of op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op gebied van waxen en Starpil? Volg Vwaxing op Instagram of Youtube!

Follow us on Instagram