Welkom bij Victory Waxing

Voor de meeste vrouwen is het een grote stap om een waxsalon binnen te stappen. Dit heeft vaak te maken met schaamte of angst. Victory Waxing is jouw persoonlijke wax specialist en staat niet tegenover de klant maar naast de klant. Door het creëren van een ontspannen sfeer voelen de klanten zich hier al heel snel op hun gemak. Bij Victory Waxing staan wij continu in ontwikkeling om onze klanten doormiddel van de beste technieken de meest comfortabele en bijna pijnloze behandelingen te blijven garanderen.

Vind u het fijner om in uw eigen vertrouwde omgeving gewaxed te worden? Dat is zeker geen probleem. Wij bieden ook een aan huis service aan! Bekijk behandelingen voor meer informatie.

Er wordt gewerkt met het merk Starpil, de nummer 1 wax in USA, Spanje en nu ook in Nederland. De Blue Film Wax is wereldwijd een grote trend. Starpil Wax wordt in Nederland vertegenwoordigd door Nouvital Cosmetics in samenwerking met Victory Waxing (ambassadeur van het merk). Een populair product in het uitgebreide assortiment is de Starpil Blue Film Wax. Dit is een zeer elastische wax die op een lage, comfortabele temperatuur is aan te brengen. De wax heeft geen harsstrips nodig om verwijderd te worden. Het is geschikt voor elk huidtype en verwijdert de haar bij de wortel. Als Starpil ambassadrice staat Victory niet allen op beurzen wereldweid maar is ook een ervaren wax trainer. Ook belangrijk om te weten is dat Victory gespecialiseerd is in het behandelen van de getinte huid.

Wil jij meer weten over Vwaxing of op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op gebied van waxen en Starpil? Volg Vwaxing op Instagram of Youtube!

Follow us on Instagram