Welkom bij Victory Waxing

Stap met vertrouwen binnen bij Victory Waxing – dé plek waar we jouw comfort vooropstellen. Bij ons ben je geen klant, maar een gewaardeerde partner. We begrijpen dat het binnenstappen van een waxsalon voor veel vrouwen een grote stap is, vaak door schaamte of angst. Daarom creëren we bij Victory Waxing een ontspannen sfeer, waar je je direct op je gemak voelt.

Onze aanpak evolueert voortdurend. We blijven toegewijd aan het bieden van de meest comfortabele en vrijwel pijnloze behandelingen met behulp van de nieuwste en beste technieken.

Bij Victory Waxing werken we met Starpil, het toonaangevende merk uit de USA, Spanje en nu ook in Nederland. Als internationale trainer en ambassadrice voor Starpil en Depilflax bij Maystar Cosmetics, ben ik Victory ook een bron van expertise op het gebied van producten en huidverzorging. Mijn rol als Starpil-ambassadrice brengt me niet alleen naar beurzen over de hele wereld, maar ik ben ook een ervaren waxtrainer. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het behandelen van diverse huidtypes, inclusief getinte huid.

Wil je meer weten over Vwaxing of op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van waxen en Starpil? Volg Vwaxing op Instagram of Youtube

Follow us on Instagram