Meld je hier aan voor de cursus body & face waxing

Wat leert u tijdens de materclass?

Full body waxing

Tijdens deze cursus gaan we na een uitgebreide theorie gedeelte aan de slag met de diverse toepassingen. Je leert op een professionele wijze ontharen met hardwax, stripwax en pincet. Je werkt met de producten van Depilflax en Starpil.

Direct aan de slag? ook na de cursus word je ondersteund bij het opzetten van je waxsalon.

-Wat heb je allemaal nodig?
-Hoe jij je praktijk het beste kan promoten op social media.
-Ondersteuning ook na de cursus, telefonisch of per mail.

Cursusduur:

Dagopleiding: 3 dagen
Avondopleiding: 3 avonden
Lestijden:
4 uur per dag

Thuisstudie theorie:
4 uur per dag

Thuisstudie praktijk:
Circa 10 uur

Startdatum:
Mogelijkheid om het gehele jaar door in te stromen op:
Maandag t/m Zondag

Vaste Startdata boothcamp:
6,7,8 mei
Op aanvraag

Kosten masterclass full body: €1295,-

Kosten masterclass Brazilian wax: €750,-

Kosten masterclass Vajacial: €750,-

U heeft een model nodig. Het is belangrijk dat je model verschillende delen van het lichaam laat harsen benen, armen, oksels en brazilian).

Uw model mag zich gedurende 2 à 3 weken niet scheren, harsen, epileren etc., zodat de haren voldoende op lengte zijn om het lichaam te kunnen harsen.

U krijgt een korte theorie gedeelte aansluitend op je thuisstudie van onze online leeromgeving. Daarna volgt het praktijkgedeelte.
Na afloop ontvangt u een certificaat.

Je hoeft zelf géén materialenpakket aan te kopen om aan deze opleiding te kunnen deelnemen! Je mag alle producten en materialen gratis gebruiken tijdens onze lessen.

Vwaxing raadt cursisten altijd aan, om een extra cursus brazilian waxing te nemen omdat dit het moeilijkste onderdeel is van de training en je deze niet na een paar keer onder de knie hebt. De normale kosten van en brazilian wax bedraagt €750,-

Mocht er na afloop van de cursus nog vragen zijn, dan geef ik altijd ondersteuning aan de cursisten via telefoon of mail.

U ontvangt voor de cursus een gespecificeerde factuur. Deze dient voor de cursusdata te worden voldaan, tenzij anders besproken. De kosten kunt u eventueel weer aftrekken als gemaakte scholingskosten. U ontvang een unieke kortingscode van 10% geldig voor 6 maanden. Deze code geldt voor producten op de website van Vwaxing, www.vwaxing.nl.
Aanmelden: Mail ons terug met je volledige naam en adres en de gewenste startdata (maand).U ontvangt voor de cursus een gespecificeerde factuur. Deze dient voor de cursusdata te worden voldaan, tenzij anders besproken. De kosten kunt u eventueel weer aftrekken als gemaakte scholingskosten.

Na het aanmelden van de training dien je binnen 10 dagen een aanbetaling van 35% van het totale bedrag te doen om je data te verzekeren. U ontvangt hiervoor een betaallink.

Uw afspraak verzetten kan 1 x kosteloos daarna vervalt deze regel en verliest uw de 35% van uw aanbetaling. Annuleren van de afspraak kan tot 3 weken voor uw tranigs data, als je buiten deze termijn annuleert verliest uw de aanbetaling. Voor data’s die op korte termijnen worden gepland dient u het gehele bedrag binnen 7 dagen te betalen.

PlayPause
ArrowArrow
Slider

Wil je je opgeven?
Meld je dan aan via het aanmeldingsformulier met je naam en telefoonnummer of mail naar victorywaxing@gmail.com

Voor aanmelding via email dient u uw volledige naam en adres en de gewenste periode naar ons te mailen.