Brazilian Wax

Home / Brazilian Wax

Brazilian Wax

Brazilian Wax of Brazilian Waxing is het ontharen van de schaamstreek. Bij een Brazilian wax worden alle haren verwijderd in het schaamstreekgebied. Na een Brazilian wax hoeft u niet meer bang te zijn voor haren die onder uw slip vandaan komen. U krijgt een bikinilijn met een zachte huid, zonder pukkels en irritaties. Bij een “Brazilian” blijft alleen een streepje haar op de venusheuvel over inclusief bilnaad. Bij een full brazilian wax worden alle haren verwijdert inclusief bilnaad.

De Behandeling:
Hoe pijnlijk de behandeling is, is voor iedereen verschillend. Natuurlijk kan het niet zonder pijn. De wax methode die gebruikt wordt is zo snel en pijnloos mogelijk. Het is zeker minder pijnlijk dan u verwacht en de pijn wordt steeds minder hoe vaker u het hebt gedaan.
Houdt rekening met uw cyclus, tijdens en voor uw menstruatie bent u meer gevoelig! Hoe meer u zich ontspant, hoe minder last u tijdens de behandeling heeft. Gemiddeld blijven de haartjes zo’n 3-6 weken weg. Dit is geheel afhankelijk van de groeisnelheid welke ook per persoon verschillend is. Haartjes kunnen tijdens de behandeling ook afbreken waardoor deze sneller teruggroeien dan de rest. Door warmte kan het haar ook sneller gaan groeien. Bij regelmatig harsen zal de haargroei langer uitblijven, minder worden en een verfijndere structuur krijgen. Haartjes komen dus in mindere mate en fijner terug!

Als u op vakantie gaat is Brazilian waxing natuurlijk helemaal ideaal. Als u zich een paar dagen voor u op vakantie gaat laat harsen/waxen hoeft u zich gedurende de hele vakantie niet te scheren. Geef uw huid wel een paar dagen de gelegenheid om wat tot rust te komen voordat u van de vakantie gaat genieten.

Brazilian Body Hard Wax, speciaal ontwikkeld voor de bikinilijn. Ontharing met deze wax wordt gedaan zonder gebruik van strips. Deze wax is uitermate geschikt voor de meer gevoelige lichaamsdelen. Dankzij de voorbehandeling hecht de wax zich niet vast aan de huid, waardoor de ontharing de gevoelige huid minimaal irriteert. Afhankelijk van uw huidtype wordt nabehandeling persoonlijk afgestemd. Daarnaast is er de Soft Body Wax voor alle overige lichaamsdelen. Ontharing met deze wax wordt gedaan met behulp van strips.

Voor De Behandeling:
Voor de eerste behandeling scheert u zich 1 tot 2 weken niet, zodat de haartjes een lengte hebben van circa een halve centimeter. Geef uzelf niet over aan de verleiding toch tussendoor te scheren. Dit haalt het behaalde effect van de harsbehandelingen weg en haartjes breken sneller af bij een volgende harsbehandeling. Zonde dus.

Is de behandeling voor iedereen geschikt? Nee, in een enkel geval – bij specifiek medicijngebruik – wordt behandeling met Brazilian Hard Wax afgeraden.

Na Het Waxen:
Vermijd direct (48 uur) na de behandeling de zon, zonnebank, een heet bad, zwembad of sauna.

Neem liever een koele douche.
Vermijd strakke kleding om het ingroeien van de haren te voorkomen.
Regelmatig waxen zorgt ervoor dat de huid gewend raakt aan deze behandeling en voorkomt huidirritaties.

Voor een Brazilian Wax of full body en face waxing in de omgeving van Rotterdam bent u bij Victory Waxing aan het juiste adres!