Boek hier

Boek nu!

Reviews

No Title

27 maart 2020

Altijd gezellig bij de dames ze werken professioneel, snel en bijna pijnloos altiid super blij met het resultaat! The best wax salon ever

Loredana

No Title

26 januari 2020

Gister een full brazilian wax behandeling gehad bij V waxing. Super ontvangen bij binnenkomst. Hygiënisch en precies te werk gegaan, erg tevreden met de behandeling. Zeker voor herhaling vatbaar!

Lesley

No Title

20 januari 2020

Ik heb eigenlijk een hele lage pijngrens, dus ik was altijd bang om te gaan waxen. Hoe dan ook heb ik de stap gezet, om het toch uit te proberen! De eigenaresse Victory Balrak wie een familielid is heeft me de eerste keer bij bezoek om te gaan waxen heel erg op mijn gemak gesteld en ging een gesprek met mij aan om me goed af te leiden. Sinds ik ben begonnen net waxen merk ik heel erg dat ik minder zweet onder me oksels en dus geen zweet geur creëert. En door het scheren rondom de schaamstreek kreeg ik een soort zwarte plek (beschadigd huid) wat nu eigenlijk door het waxen veel minder word Victory is een echte aanrader! Ze bied ook veel mogelijkheden aan betreft verzorging, er is altijd keuze! Top vrouw ! Goude tip : Ontspan jezelf en praat jezelf geen negativiteit aan, dan komt alles goed !

Noelle Bruma

Follow us on Instagram