Reviews

No Title

9 augustus 2019

Goede ervaring gehad! Leuk ontvangen en de behandeling was verre van pijnlijk. Je werd goed op de hoogte gehouden van wat er allemaal gebeurde en er werd gezellig gekletst waardoor de tijd snel ging. Er werd erg professioneel en hygiënisch gewerkt, zeker een aanrader.

Claudia

No Title

15 mei 2019

Reeds meerdere malen een behandeling gehad by vwaxing. Vandaag had ik een spa treatment. Ik ging er met hoofdpijn naartoe en wist niet precies wat ik van de behandeling kon verwachten. Tijdens en na afloop van de behandeling had ik totaal geen hoofdpijn meer. Het was écht een spa moment. Een zeer ontspannende behandeling, waarbij Victory extra tijd nam om het behandelde gebied te verzorgen. Een mooie salon waar zeer proffesioneel en hygienisch wordt gewerkt. Raad het een ieder aan!

Deborah

No Title

22 december 2018

Ik ben nu voor de tweede keer geweest en ben zeker weer tevreden! Victory neemt zeker de tijd om je op je gemak te stellen, waardoor je de “ pijn “ heel snel vergeet. De behandeling gaat er heel efficient en hygienisch aan toe! Daarnaast adviseert ze je ook hoe je je eigen nazorg het beste kan onderhouden! Super professioneel en daarom ook zeker een aanrader !

Nylah Rane

Follow us on Instagram