Reviews

No Title

15 mei 2019

Reeds meerdere malen een behandeling gehad by vwaxing. Vandaag had ik een spa treatment. Ik ging er met hoofdpijn naartoe en wist niet precies wat ik van de behandeling kon verwachten. Tijdens en na afloop van de behandeling had ik totaal geen hoofdpijn meer. Het was écht een spa moment. Een zeer ontspannende behandeling, waarbij Victory extra tijd nam om het behandelde gebied te verzorgen. Een mooie salon waar zeer proffesioneel en hygienisch wordt gewerkt. Raad het een ieder aan!

Deborah

No Title

22 december 2018

Ik ben nu voor de tweede keer geweest en ben zeker weer tevreden! Victory neemt zeker de tijd om je op je gemak te stellen, waardoor je de “ pijn “ heel snel vergeet. De behandeling gaat er heel efficient en hygienisch aan toe! Daarnaast adviseert ze je ook hoe je je eigen nazorg het beste kan onderhouden! Super professioneel en daarom ook zeker een aanrader !

Nylah Rane

No Title

29 augustus 2018

Ik moet stiekem toegeven dat ik best wel een beetje nerveus was voor zo’n eerste “Brazilian Wax”, maar ik werd direct bij binnenkomst volledig op mijn gemak gesteld. Superleuke locatie met een personal touch, hygiëne is top, de persoonlijke aandacht is erg aangenaam. En dan natuurlijk het belangrijkste: de behandeling, zeer professioneel en geweldig resultaat. Ik kom zeker terug, je bent een topper meid!

Layla Jacobs

Follow us on Instagram